Salarisadministratie Sint Oedenrode

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw salarisadministratie? Bij Bekkers Advies uit Sint-Oedenrode bent u aan het goede adres! Wij verzorgen de salarisadministratie voor MKB-ondernemers in de regio Sint-Oedenrode, Veghel, Best, Son en omstreken.

Iedereen tevreden

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van de totale administratie. Niet in de minste plaats omdat het direct te maken heeft met uw medewerkers…uw belangrijkste kapitaal. Met een soepel lopende salarisadministratie, waarin loonstroken, persoonsgegevens en overeenkomsten ook voor uw mensen zelf benaderbaar zijn, creëert u duidelijkheid en gemak voor uzelf en uw mensen. Iedereen tevreden…wie wil dat nou niet?

U kunt er voor kiezen om uw salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden, zodat u uw handen helemaal vrij heeft om te ondernemen. Maar we kunnen ook de salarisadministratie zodanig inrichten dat u deze gemakkelijk zelf kunt bijhouden, uiteraard met onze ondersteuning!

Overig advies

Ook voor advies op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en ziekteverzuim zijn wij graag uw aanspreekpunt. U krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon toegewezen, die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw onderneming en u dan ook pro-actief van gericht advies kan voorzien.

Aantrekkelijke vaste prijs

Salarisadministratie verwerken wij op basis van een aantrekkelijke vaste prijs per medewerker, zodat u exact weet wat u hiervoor kwijt bent op jaarbasis. Geen verrassingen achteraf, transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Veel bedrijven uit de regio Sint-Oedenrode, Best, Schijndel en Veghel hebben inmiddels naar volle tevredenheid hun salarisadministratie bij ons ondergebracht. Graag willen we laten zien wat we ook voor u kunnen betekenen. Neem daarom gerust contact met ons op voor een kop koffie met wat lekkers en een vrijblijvend gesprek. We denken graag met u mee. Vul het contactformulier in of mail naar info@bekkersadvies.nl.

Is er een fiscale kwestie waarmee u maar niet verder komt? Wellicht enige vragen over uw inkomstenbelasting? Elke donderdag kunt u tussen 17.00 en 18.00 terecht bij Bekkers Advies voor fiscale kwesties. Ons gratis inloopspreekuur ontleent zich perfect om enige vragen te stellen. Schikt de tijd u niet? Schroom dan niet om een afspraak te maken voor een ander moment!

 

We horen graag van u!

Contact