Iets voor jou?

Bekkers Advies is een klein en informeel administratie- en fiscaal advieskantoor dat dit jaar haar 40-jarige bestaan viert. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals betrokkenheid en een warme klantrelatie.
Wij bieden een breed pakket aan financiële diensten en zijn in hoge mate geautomatiseerd, zodat de nadruk van onze dienstverlening ligt op proactieve begeleiding van onze MKB-klanten.

Ons kantoor is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Sint-Oedenrode, waar het prettig werken is. Er heerst een collegiale sfeer, de lijnen zijn kort en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast is er alle ruimte om te groeien, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Ons kantoor groeit! Daarom zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een

ASSISTENT-ACCOUNTANT

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor alle financiële en administratieve werkzaamheden voor onze klanten: je verzorgt en controleert administraties, stelt tussentijdse cijfers en de jaarrekening op en bereidt de fiscale aangiftes voor. Onder begeleiding van een relatiebeheerder krijg je een klantenportefeuille waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een hbo-opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond of studeert hier nog voor
  • Je toont initiatief en bent goed in staat om zelf prioriteiten te stellen
  • Je hebt inzicht in de werkzaamheden en kunt gegevens goed interpreteren
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent ambitieus.


Wat bieden wij je?

Een uitdagende baan in een professionele en plezierige werkomgeving, uitstekende begeleiding en een pakket aan arbeidsvoorwaarden dat niet ‘marktconform’ maar gewoon ‘erg goed’ te noemen is. Het betreft in principe een fulltime functie maar parttime invulling, bijvoorbeeld in combinatie met een studie, is zeker bespreekbaar. De werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen.


Lijkt het je wat?

Dan horen we graag van je!

Stuur je CV met motivatie naar Lucy Bax (l.bax@bekkersadvies.nl). 
Heb je vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Wim van Veggel 
(w.vanveggel@bekkersadvies.nl of 0413-483070)

We horen graag van je!

Contact