Maak kennis met de professionals van Bekkers Advies uit Sint-Oedenrode

contact

Onze professionals

Lucy Bax-Koenders

Lucy Bax-Koenders
Mijn naam is Lucy Bax en ik ben eigenaar van Bekkers Advies, mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit allerlei soorten belastingaangiftes, salarisverwerking met behulp van Loket.nl, daarnaast regelmatig advisering op het gebied van testament, schenkingen en personele aangelegenheden.

Eigenaar / fiscaal adviseur

Lucy Bax-Koenders

Wim van Veggel
Bijna 20 jaar met veel plezier werkzaam bij Bekkers Advies. Mijn werkzaamheden zijn divers zoals:- het onderhouden van klantencontacten over alles wat met hun bedrijf of overige zaken te maken heeft. - het samenstellen van jaarrekeningen, opzet van administraties met behulp van diverse boekhoud- en scansoftware, - bedrijfsadvisering in opstart, uitbreiding of staking van bedrijven. Dit alles met het doel om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in hetgeen waar wij goed in zijn. Hierin staat een goed persoonlijk contact voorop. Dus zoals op de site vermeld staat de koffie staat klaar!

Relatiebeheerder

Lucy Bax-Koenders

Jacqueline van den Putte

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Bekkers Advies. Ik help u graag met het verzorgen van uw administratie en sta u met raad en daad bij. Ook houd ik me bezig met het samenstellen van uw jaarrekening. Mijn doel is om u te ontzorgen zodat u zich als ondernemer kan bezighouden met dat waar u goed in bent.

Assistent accountant

Lucy Bax-Koenders

Marieke van Acht
Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Bekkers Advies. Mijn werkzaamheden bestaan uit secretariële en administratieve taken, afgewisseld met het telefonisch te woord staan van klanten. Bekkers Advies is een kleinschalig kantoor, wat het mogelijk maakt om direct persoonlijk contact te hebben, dit spreekt mijn erg aan en geeft mij veel energie.

Secretaresse