De historie van Bekkers Advies hét administratiekantoor voor de regio Sint-Oedenrode

Meer informatie?

 Al ruim 40 jaar op maat door ondernemende adviseurs met hart voor uw zaak!

Historie

In 1978 is Harry Bekkers onder de naam 'Bekkers Adviesbureau' gestart met een klein administratie- en belastingadvieskantoor. Door de gestage groei is daar in 1994 Lucy Bax-Koenders, die inmiddels als fiscalist aan het kantoor verbonden was, als 2e vennoot bij gekomen. Vanuit Sint-Oedenrode hebben we in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en zijn we van een eenmanskantoor uitgegroeid tot een mooie organisatie, gevestigd aan de Borchmolendijk 24. In 2013 bestond Bekkers Adviesbureau 35 jaar. Dit moment heeft Harry Bekkers aangegrepen om het wat rustiger aan te gaan doen. Lucy Bax is nu verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen ons kantoor. In februari 2017 is de naam van het kantoor gewijzigd naar Bekkers Advies en heeft de huisstijl een complete 'make-over' gekregen.

 

De laatste jaren is de markt waarin wij opereren in sneltreinvaart in beweging. De komst van online dienstverlening heeft ook onze manier van werken en de samenstelling van ons team beïnvloed. Inmiddels zijn al onze medewerkers goed opgeleide specialisten, die oor en oog hebben voor de behoeften van de klanten en die op een pro-actieve manier meedenken met de bedrijfsvoering.

 

Wilt u de sfeer op ons kantoor ervaren en eens sparren met een van onze mensen over wat u bezighoudt? Misschien komen we wel tot de conclusie dat we elkaar zouden kunnen helpen. Win win toch? Neem gerust contact op. En... uiteraard helemaal vrijblijvend!

Borchmolendijk 24