SecurCash krijgt uitstel van betaling

Gepubliceerd op:

4 januari 2019


Deel dit bericht:

Geldtransporteur SecurCash krijgt uitstel van betaling, heeft de rechtbank in Den Haag besloten. Daarmee lijkt een faillissement alsnog aanstaande. Mario Koetvoets van SecurCash is stellig: "Ik denk nog steeds dat er geen andere uitkomst is dan een faillissement."

Gisteren weigerde de rechtbank het bedrijf failliet te verklaren. Volgens de rechtbank in Den Haag heeft het bedrijf nog voldoende geld in kas om schuldeisers te betalen.

"We hebben weer dezelfde getallen overlegd", zegt Koevoets die na de faillissementsaanvraag een aanvraag voor uitstel van betaling deed.

Er zijn drie bewindspersonen aangesteld om te kijken wat er voor het bedrijf nog mogelijk is. "We hebben zo meteen een bespreking over hoe het verder moet."

SecurCash wil wel blijven doorrijden met speciale geldtransportwagens. "Dat is het allerbelangrijkste", zegt Koevoets. Er is hiervoor noodkrediet van banken beschikbaar gesteld.

Overige nieuwsberichten

19 januari 2019

'2019 zal het jaar van de qr-codes worden'

Je pakt je telefoon, scant een qr-code en voert een code in. Enkele seconden later is de betaling afgerond. Zo gaat het bij frituur Lescluze in Antwer...

Verder lezen

19 januari 2019

Zo kwamen er in 60 jaar tijd 25.000.000 zeecontainers bij

Rijkswaterstaat is begonnen met het bergen van de zeecontainers die begin deze maand overboord sloegen van het megaschip MSC Zoe. Nog ruim 200 van de ...

Verder lezen

19 januari 2019

Brussel wil onderhandelen met VS over invoertarieven op industriële producten

EU-handelscommissaris Cecilia Malmström wil met de VS onderhandelen over het opheffen van invoertarieven op industriële producten. Dat heeft ze bekend...

Verder lezen

We horen graag van je!

Contact