We zijn uw sparringpartner
met kennis van zaken

Voor ondernemers in beweging is Zwanenberg Advies dé sparringpartner met kennis van zaken. We weten uw actuele cijfers en ambities door te vertalen naar gerichte acties.

Bij Zwanenberg Advies kunt u rekenen op een persoonlijke sparringpartner die meekijkt met uw onderneming. Zo maken we samen werk van uw toekomst.

En we bieden oplossingen
voor al uw ondernemersvragen

Zwanenberg Advies ondersteunt ondernemers bij al hun vraagstukken op fiscaal, administratief en bedrijfsorganisatorisch gebied.

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten.
We zorgen daarbij telkens voor die stap extra die u van een sparringpartner mag verwachten. We blijven u uitdagen
en inspireren.

Wij vertellen u graag wat wij doen om u te ondersteunen én verder te brengen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek?

Meest recente blogs

Voorbeeldcase: financiering overname
Bij een bedrijfsovername komt heel wat kijken. Vooral ook waar het gaat om de financiering van de overname. We delen graag de volgende case waarbij we samen met Jack Zweers de financiering rondkregen...
lees verder
Het dilemma: financiering voor de eigen onderneming óf elders investeren?
De zaken gaan goed, uw onderneming maakt winst en u bouwt een mooi spaarpotje op. Maar wat gaat u met dat geld doen? In de eigen onderneming investeren of is het interessant om het in te zetten als fi...
lees verder
Welke bronnen kan een ondernemer aanboren voor financiering?
Als ondernemer kent u genoeg uitdagingen en ambities, maar wat is de financieringsvorm die daar het beste bij past? Er zijn verschillende bronnen die u kunt aanboren voor het financieren van uw werkka...
lees verder

Wij delen onze kennis en expertise graag met u

We organiseren regelmatig interessante bijeenkomsten rond specifieke thema’s zoals financieringen, hypotheken, fiscaliteiten en personeelszaken.

Heeft u interesse in deze thema's? Meld u vrijblijvend aan en dan zorgen wij ervoor dat u een persoonlijke uitnodiging ontvangt voor de volgende bijeenkomst.