Op zoek naar een ondernemend administratiekantoor?

Dan heeft u dat nu gevonden!

Bekkers Advies loopt voorop in het automatiseren van de administratieve processen. Door onze efficiënte manier van werken ligt de nadruk dan ook niet op het verwerken van de administratie, maar op het bieden van inzicht in de bedrijfsvoering. Niet achteraf, maar juist heel proactief, op basis van actuele cijfers. Zodoende kan waar nodig worden bijgestuurd, kunnen beslissingen weloverwogen genomen worden en heeft u het prettige gevoel dat u steeds precies weet waar het bedrijf staat.

Fiscaal advies en ondernemersadvies
Uiteraard kunnen ook particulieren bij ons terecht voor fiscale ondersteuning. Als administratiekantoor in regio Sint Oedenrode, Veghel en Uden zijn we in staat snel te schakelen en in alle bedrijfsaspecten mee te denken. Van ZZP-er tot holding, van groot tot klein, u krijgt van ons persoonlijke aandacht, begeleiding en advies op maat.

Het persoonlijke contact en onze actieve begeleiding wordt door onze klanten erg gewaardeerd.
Wilt u zelf ervaren of onze dienstverlening bij u past? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen voor koffie met wat lekkers, een luisterend oor en een goed voorstel. 

Online administratie

De administratie hoeft allang geen tijdrovend karwei te zijn. Op de juiste manier ingericht is het een eenvoudig en soepel proces. Het is niet alleen een 'noodzakelijk kwaad', maar vooral een manier om uw bedrijf naar succes te sturen!

Lees verder

Advies van A tot Z

De administratie is weliswaar een belangrijk onderdeel, maar bij het runnen van een bedrijf komt zoveel meer kijken. Onze adviseurs zijn graag uw sparringpartner in alles waar u als ondernemer dagelijks tegenaan loopt. Regelmatig even contact vinden we belangrijk, samen vinger aan de pols houden.

Lees verder

Fiscaal advies

Een vraag over uw belastingaangifte? Meer weten over wat er kan en mag met schenkingen? We kunnen ons voorstellen dat ons belastingstelsel niet altijd even gemakkelijk in elkaar zit. Wij kennen de ins en outs en helpen u graag!

Lees meer

Het laatste nieuws

20 januari 2022

STAP-budget aanvragen

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Ze kunnen