Bekkers Advies biedt een totaalservice voor uw salarisadministratie, waarbij kwaliteit, continuïteit en persoonlijk contact centraal staan. U kunt zowel een deel als de volledige salarisverwerking uitbesteden en blijven richten op uw kernactiviteit: ondernemen.

Wij werken met Loket.nl, een praktische en overzichtelijke online applicatie. Mutaties zijn eenvoudig zelf te verwerken en u raadpleegt snel en digitaal de loonspecificaties, jaaropgaven, kostenoverzichten en loonaangiftes.

Apps voor werkgever, managers en medewerkers
Met de handige Werkgeverloket en Werknemerloket app is het voor alle partijen mogelijk om op elk gewenst moment onderdeel uit te maken van het administratieve proces. Iedereen bepaalt zelf waar, wanneer en hoe ze hun gegevens raadplegen of muteren. Als ondernemer bepaalt u zelf welke informatie voor medewerkers wel en niet toegankelijk is. 

Voor medewerkers is het prettig als ze zelf belangrijke informatie kunnen opzoeken en verlof kunnen aanvragen. Voor u als ondernemer is het handig als medewerkers meer zelfredzaam zijn. Aan alle kanten voordelen met de Werkgeverloket en Werknemerloket app! 

 

We gaan graag eens met u om tafel om te bekijken welke voordelen we kunnen bieden!

Neem gerust contact op met Lucy Bax-Koenders voor een vrijblijvend inventarisatie-gesprek. 

We horen graag van u!

Contact