Administratie

Tegenwoordig kan de financiële dienstverlening niet meer zonder online diensten. Ook de communicatie met de belastingdienst kan inmiddels volledig digitaal worden gedaan.

Wij werken met Twinfield (online boekhouden), Basecone (scan- en herken software), WeFact (online factureren) en Loket.nl (online salarisadministratie). Werkt u zelf met een ander programma? Dat is geen probleem, in principe kunnen wij elk online-(boekhoud)programma integreren in ons systeem.

Wilt u de stap naar online boekhouden gaan maken en bent u daarvoor nog op zoek naar een geschikt pakket? Wij helpen u met de keuze van een pakket dat aansluit bij uw specifieke wensen. Zo kijken we samen welke winst er te behalen is. Winst in tijd, geld èn inzicht.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw administratie aan ons uit te besteden, zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. U levert uw facturen aan, digitaal of fysiek, en wij zorgen achter de schermen voor een efficiënte verwerking ervan. Daarnaast kunnen we de fiscale aangiftes voor u verzorgen en stellen we de jaarrekening op. Uw vaste contactpersoon weet wat er speelt in uw bedrijf en kan u dan ook pro-actief adviseren in uw bedrijfsvoering. 

Maak een vrijblijvende afspraak, we gaan graag met u om tafel om te bespreken welke oplossing het beste bij u zou passen!

We horen graag van u!

Contact