Boekhouder Sint Oedenrode

Een goed opgezette en bijgewerkte administratie geeft u inzicht in de financiële positie van uw onderneming en geeft de ruimte om waar nodig bij te sturen. Toch wordt de administratie vaak als bijzaak gezien. Voor Bekkers Advies uit Sint Oedenrode is het een hoofdzaak! Wij nemen graag alle administratieve rompslomp uit uw handen. U levert uw facturen en bonnen aan, wij zorgen voor een efficiënte digitale verwerking ervan. Zo bouwt u ook meteen een digitaal archief op, waarmee u aan de wettelijke bewaarplicht voldoet. De ontzorging die wij realiseren maakt ons uitermate geschikt als boekhouder in de regio Sint Oedenrode!

Vast contactpersoon

Uiteraard verzorgen onze specialisten ook uw fiscale aangiften en de jaarrekening. U krijgt altijd een vast contactpersoon toegewezen die betrokken is bij het reilen en zeilen van uw bedrijf en u pro-actief kan adviseren. We houden niet van ingewikkeld doen, we praten ‘gewone mensentaal’ en helpen u inzicht te krijgen in de financiële situatie van uw onderneming. U kunt uw fiscale kwestie aandragen in ons gratis inloopspreekuur. Wij bieden de gelegenheid om vragen te stellen iedere donderdag van 17.00 tot 18.00.

Aantrekkelijke vaste tarieven

Ook onze tarieven zijn niet ingewikkeld. We bieden een aantrekkelijke vaste prijs voor de verwerking van uw administratie, fiscale aangiften en de jaarrekening. Duidelijkheid vooraf, geen discussie achteraf. Naast de administratie kunnen we u tevens op andere gebieden adviseren. Denk hierbij aan financiële planning, pensioenen en bedrijfsopvolging. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor fiscaal advies en hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Persoonlijk contact

Bij Bekkers Advies staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Wij mogen dan ook bedrijven uit de wijde omtrek van Sint Oedenrode tot onze klantenkring rekenen. We gaan graag met u in gesprek om samen met u te ervaren of onze manier van werken ook bij u en uw onderneming past. Op ons kantoor in Sint Oedenrode ontvangen u met koffie en wat lekkers voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op via www.bekkersadvies.nl/contact of bel 0413-483070.

 

We horen graag van u!

Contact