Boekhouder Schijndel

Kies voor Bekkers Advies, uw boekhouder in de regio van Schijndel. Wij staan voor het professioneel regelen van uw administratieve zaken. Als administratiekantoor hebben wij vele jaren ervaring in (online) boekhouden. Iedereen kan bij ons terecht; van starters, meer ervaren MKB'ers tot aan grotere holdings. U kunt zowel alle administratieve processen aan ons uitbesteden als een gedeelte hiervan.

Online boekhouden

Wij staan voor actief vooruit denken in online boekhouden. U kunt bij Bekkers Advies terecht voor de volgende programma's:

  • Twinfield: online boekhouden;
  • Loket: online salarisadministratie;
  • Basecone: scan- en herken software;
  • WeFact: online facturatie.

Ook wanneer u momenteel met andere programma's werkt, helpen wij u graag. Vraag vrijblijvend een gesprek aan, zodat wij een pakket kunnen samenstellen dat volledig bij u en uw bedrijf past.

Persoonlijk contact

Als boekhouder in Schijndel en omgeving staan wij voor persoonlijk contact. Een gezicht bij de werkzaamheden vinden wij vanzelfsprekend. Door actief met u om de tafel te gaan, praten wij met u over wat beter kan. Samen kijken we welke winst te behalen valt. Dit kan uitgedrukt worden in tijd, geld én inzicht. Bekkers Advies schakelt snel en helpt u mee te denken in diverse bedrijfsaspecten. Onze specialisten begeleiden u graag, naast boekhouden, met betrekking tot:

Heeft u enige vragen over onze diensten of wilt u ons direct inschakelen als boekhouder in de regio van Schijndel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 0413-483070 en info@bekkersadvies.nl. In een gesprek formuleren wij een oplossing die volledig aansluit op uw wensen en behoeften!

Bekkers Advies: wij helpen u met het maken van weloverwogen beslissingen, zodat u precies weet waar uw bedrijf staat!

We horen graag van u!

Contact