Belastingadviseur Best

Bent u op zoek naar deskundige begeleiding bij uw belastingzaken? Zoek niet verder, wij bieden een helpende hand. Bekkers Advies, dé belastingadviseur voor regio Best en omgeving, staat u graag bij. Wij maken geen onderscheid tussen ondernemers of particulieren, niemand betaalt namelijk graag te veel belasting. Het is van belang om daarom alle fiscale mogelijkheden te kennen in uw belastingaangifte. Zodoende kunt u deze optimaal benutten.

Advies op maat

Onze medewerkers staan voor professionaliteit en vakmanschap. Alle belastingadviseurs van Bekkers Advies volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet. Samen in een gesprek worden deze ontwikkelingen vertaald naar uw persoonlijke situatie. U verkrijgt bij ons te allen tijde een helder advies op maat. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat een goed advies zich altijd terugbetaalt, zowel privé als voor uw onderneming. Om aan te tonen dat wij voor kwaliteit staan zijn wij als geregistreerd intermediair aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Dit betekent dat wij een erkende gesprekspartner voor de Belastingdienst zijn. Leuker kunnen we de communicatie met de Belastingdienst niet maken, wel makkelijker. Bekkers Advies kan u ondersteunen bij het aantekenen van een bezwaar of beroep tegen onjuiste beslissingen.

Overige diensten

Naast belastingadvies kunnen wij nog meer voor u betekenen. U kunt bijvoorbeeld denken aan vermogensplanning, uw testament, een fiscale herstructurering en de oprichting van een vennootschap. Als full-service administratiekantoor kunnen wij u bovendien ondersteunen bij het inrichten van uw administratie met de nieuwste technische mogelijkheden, het samenstellen van uw jaarrekening en managementrapportages én het verzorgen van uw salarisadministratie.


Wilt u uw fiscale of administratieve zaken deskundig laten regelen en weten wat Bekkers Advies daarin voor u kan betekenen? Wij helpen u graag als belasting adviseur in de regio Best met fiscale kwesties of wanneer u bijvoorbeeld hulp bij het starten van uw eigen bedrijf nodig heeft. Vul het contactformulier in voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak met een belastingadviseur of een administratie-expert. Elke donderdag van 17.00-18.00 uur is er op ons kantoor aan het Bastion 1-5 in Sint-Oedenrode tevens een gratis inloopspreekuur. We helpen u graag verder!

 

Schikt deze tijd u niet, u kunt ons mailen (info@bekkersadvies.nl) of bellen (0413-483070) voor een vrijblijvende afspraak op een ander moment.

 

We horen graag van u!

Contact