Administratiekantoor Uden

Bekkers Advies staat als administratiekantoor in de regio Uden voor u klaar op het gebied van administratie, fiscaliteiten en salarisadministratie. Onze klantenkring bestaat uit ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor (fiscaal) advies. Met bijna 40 jaar ervaring weten wij als geen ander tegen welke uitdagingen u als ondernemer aanloopt en welke fases uw bedrijf doorloopt. We staan u hierin graag bij.

Efficiëntie als administratiekantoor

Onze professionals helpen u allereerst om uw administratie zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat u met minimale inspanning een altijd bijgewerkte administratie heeft. Deze is onmisbaar voor een goed inzicht in de financiële status van uw onderneming, waardoor u precies weet waar u staat en indien nodig kunt bijsturen.

Omdat we nauw betrokken zijn bij het administratieve bedrijfsproces kunnen wij u ook adviseren in diverse andere ondernemersvraagstukken. Denk hierbij aan financiële planning, bedrijfsovername of personele zaken. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie en u met raad en daad kan bijstaan in het bereiken van uw ondernemersdoelen.

Persoonlijk contact

Het persoonlijke contact en onze actieve begeleiding worden door veel van onze klanten erg gewaardeerd. Wilt u zelf ook ervaren of onze dienstverlening bij u past? Kom kennismaken met ons administratiekantoor in de regio Uden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan via contact of info@bekkersadvies.nl.

Heeft u vragen over een fiscale kwestie die u graag zou willen aandragen? Bij Bekkers Advies geven we u een een fiscaal advies op maat. Loop binnen bij ons spreekuur op donderdag om 17.00 en 18.00 en laat specialisten uw vragen beantwoorden. Kunt u onverhoopt niet? Maak gerust een afspraak voor een ander moment. Bekkers Advies: hét administratiekantoor in de regio Sint-Oedenrode!

 

We horen graag van u!

Contact