Administratiekantoor Son

Wilt u voorop lopen met online boekhouden? Als administratiekantoor in omgeving Son boekt u met Bekkers Advies:

  • Winst in tijd;

  • Winst in geld;

  • Nieuwe inzichten.

 

Wij staan voor zowel particulieren als MKB'ers klaar m.b.t. administratieve processen. Door uw administratie duidelijk in kaart te brengen, kunt u weloverwogen beslissingen maken. Moet ik besparen of juist investeren in mijn omgeving? Wij denken actief met u mee en zorgen dat het maken van een beslissing makkelijker wordt.

 

Administratieve pakketten op maat

Wij zijn een compleet administratiekantoor in de regio Son. Bekkers Advies staat hierbij voor het leveren van oplossingen op maat. Dit kunnen wij voor u doen op het gebied van administratie, fiscaal advies, ondernemersadvies én salaris(administratie). Wij ondersteunen onze klanten, gedeeltelijk of volledig, met de volgende programma's:

  • Twinfield, online boekhouden;

  • WeFact, online facturatie;

  • Loket.nl, online salarisadministratie;

  • Basecone, scan- en herken software.

 

Werkt u al met een ander programma? Geen probleem, wij onderzoeken graag eventuele mogelijkheden en laten de programma's met elkaar integreren.

 

Werkwijze Bekkers Advies

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak. Met één vast contactpersoon staan wij u bij in de breedste zin van het woord. Door onze actieve en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat dat uw administratie zo efficiënt mogelijk ingericht wordt. Met minimale inspanningen heeft u een bijwerkte administratie.

 

Maak direct een afspraak

Zoekt u een ondernemend administratiekantoor in de omgeving van Son? Maak vrijblijvend een afspraak met Bekkers Advies. Onze specialisten zorgen voor duidelijkheid en denken mee met uw doelstellingen!

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe regelgevingen, raden wij het zeer aan om onze Facebookpagina nauwlettend in de gaten te houden. Zo blijft u op de hoogte van alle administratieve regelgevingen.

 

We horen graag van u!

Contact