Administratiekantoor Meierijstad

Uw administratie hoeft geen tijdrovend karwei te zijn. Boek winst in tijd, geld en verkrijg nieuwe inzichten door uw administratie op orde te hebben. Veel particulieren en MKB'ers hebben hulp nodig bij het in kaart brengen van administratieve processen. Door uw zaakjes goed op orde te hebben, kunt u bijvoorbeeld weloverwogen bedrijfsbeslissingen maken op de werkvloer. Als administratiekantoor, gelegen in de Meierijstad, kunnen wij u gedeeltelijk of volledig ondersteunen met: Online boekhouden, Twinfield; Online facturatie, WeFact; Online salarisadministratie, Loket.nl; Scan- en herken software, Basecone.

Wij zijn uw sparringpartner voor oplossingen op maat

Bekkers Advies staat voor een actieve begeleiding met een persoonlijk contact. Wij zijn in staat om snel te schakelen en mee te denken over alle bedrijfsaspecten Behalve administratie kunt u bij ons terecht voor: Fiscaal advies; Ondernemersadvies; Salarisadministratie. Wij gaan actief met u als klant aan de slag, zodat u de beste resultaten kunt behalen. Zodoende verkrijgt u voor uw situatie altijd het gewenste inzicht. Oplossingen op maat: daar staat Bekkers Advies voor!

Maak kennis met úw administratiekantoor

Zoekt u een sparringpartner voor uw administratieve processen? Neem contact op met Bekkers Advies, úw administratiekantoor in de Meierijstad. Wij maken graag kennis met u om te kijken of er een klik is. Via Twitter, Facebook en LinkedIn kunt u alvast kennismaken met ons administratiekantoor en op de hoogte blijven van administratieve ontwikkelingen.

Gratis spreekuur voor fiscale vragen

Heeft u een fiscaal vraagstuk? Loop binnen bij ons gratis fiscaal inloopspreekuur. Op onze locatie in Sint-Oedenrode kunt u elke donderdag van 17:00 – 18:00 terecht voor fiscale vragen. Schikt dit tijdstip u niet? Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialist op een ander tijdstip!

We horen graag van u!

Contact