Administratiekantoor Gemert

Hulp bij uw administratie nodig? Bekkers Advies, administratiekantoor in de regio Gemert, helpt particulieren en ondernemers vooruit. Wij staan voor het leveren van oplossingen op het gebied van:

  • Administratie;
  • Fiscaal advies;
  • Ondernemersadvies;
  • Salarisadministratie.

Met een ruime ervaring als administratiekantoor helpen wij u graag bij het maken van weloverwogen beslissingen. Dit doen wij door middel van een goed persoonlijk contact, een gezicht bij de uit te voeren werkzaamheden. Het samen sparren met u als klant zorgt ervoor dat wij u nóg beter kunnen voorzien van een oplossing op maat. Gezamenlijk weet u als particulier waar u aan toe en als ondernemer waar uw valkuilen/oplossingen liggen.

Bekkers Advies: loopt vooruit in online ondernemen

Wij werken met diverse programma’s om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze programma’s kunnen wij volledig of gedeeltelijk met andere programma integreren in uw onderneming. U kunt dan bijvoorbeeld aan de volgende programma’s denken:

  • Twinfield, voor online boekhouden;
  • WeFact, voor online facturatie;
  • Loket.nl, voor online salarisadministratie;
  • Basecone, voor scan- en herken software.

Door vooruit te lopen in online ondernemen, een aanpak op maat én echte professionals weten wij keer op keer voor u winst in tijd, geld en inzichten te genereren.

Neem contact op met uw administratiekantoor regio Gemert

Zoekt u een echte partner voor administratieve processen? Een betrouwbaar én vakkundig administratiekantoor in Gemert en omgeving die u daadwerkelijk vooruit helpt? Bekkers Advies staat als ondernemend administratiekantoor voor u klaar. Via info@bekkersadvies.nl en 0413-483070 kunt u onze specialisten bereiken voor meer informatie en het maken van een afspraak.

U kunt ook op locatie langskomen voor fiscaal advies. Iedere donderdag tussen 17:00 en 18:00 vindt er een fiscaal spreekuur plaats. Loop binnen en laat u vrijblijvend helpen!

We horen graag van u!

Contact