Administratiekantoor Boxtel

Met Bekkers Advies boekt u winst in tijd, geld én nieuwe inzichten. Wij zijn een administratiekantoor in de omgeving van Boxtel dat voor u klaar staat. U kunt bij ons terecht m.b.t. de volgende diensten:

 

Wij ondersteunen u als ondernemer in de fases die uw bedrijf doorloopt of geven u als particulier advies bij zaken die er voor u toedoen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan fiscale kwesties.

 

Begeleiding bij administratieve processen

Als administratiekantoor in de regio Boxtel helpen wij u graag bij uw administratieve processen. Onze specialisten worden blij van kleine cijfertjes! U kunt Bekkers Advies inschakelen voor:

  • Inscannen van facturen;

  • Koppelingen met de bank of andere instanties;

  • Digitaal factureren.

 

Bij administratieve processen maken wij gebruik van diverse programma's. Eventueel kunnen wij deze laten integreren met uw huidige programma's. Onze programma's helpen u met online boekhouden, online facturatie, online salarisadministratie én scan- en herken software.

 

Persoonlijk contact sleutel tot succes


Het persoonlijke contact met u als klant is voor ons zeer belangrijk. Wij hechten veel waarde aan een gezicht. Wij geloven dat dit de enige manier is om actief mee te denken en oplossingsgerichte mogelijkheden aan u te presenteren.

Vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij heten u van harte welkom bij Bekkers Advies. Op donderdagen tussen 17:00 en 18:00 kunt u vrijblijvend langskomen voor fiscale kwesties. Wij houden op dit tijdstip namelijk een gratis fiscaal inloopspreekuur. Als ondernemend administratiekantoor in omgeving Boxtel helpen wij u graag!

 

Volgt u Bekkers Advies al op Facebook, Twitter of LinkedIn? Om op de hoogte te blijven van nieuwe en relevante regelgevingen raden wij het zeker aan om een bezoekje te brengen!

 

We horen graag van u!

contact