Administratie Veghel

Zoekt u een partner voor het beheren van uw administratie in de omgeving van Veghel? Zowel particulieren als MKB'ers kunnen uitstekend terecht bij Bekkers Advies. Als pro-actief administratiekantoor denken wij met onze klanten mee en zorgen wij dat u administratieve pakketten op maat verkrijgt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende administratieve programma's:

  • Twinfield voor online boekhouden;
  • WeFact voor online facturatie;
  • Loket.nl voor online salarisadministratie;
  • Basecone voor scan- en herken software.

Compleet administratiekantoor met aandacht voor u

Op korte rijafstand van Veghel vindt u Bekkers Advies voor uw administratie. Samen met onze specialisten behaalt u winst in tijd, geld én inzicht. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dit betekent dat wij geloven dat de beste resultaten behaald worden met sparren. Gewoon om de tafel met elkaar en pro-actief met u oplossingen bedenken voor uw situatie. Makkelijk en eenvoudig, zodat u niet meer opziet tegen cijfertjes.

Naast administratie helpen wij u graag bij zaken met betrekking tot:

Maak kennis met onze specialisten

Bekkers Advies biedt jarenlange ervaring op het gebied van administratie in de regio Veghel. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw administratie volledig of gedeeltelijk overnemen. Wilt u graag kennismaken met één van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Via onze professionals maakt u alvast kennis met de specialisten binnen Bekkers Advies.

Fiscaal spreekuur

U kunt wekelijks bij ons terecht voor fiscale vragen. Op donderdagen van 17:00-18:00 vindt u op onze locatie een fiscaal spreekuur. Heeft u een vraag over vennootschapsbelasting? Kom gerust eens langs en haal alles uit uw situatie!

We horen graag van je!

Contact